Endüstriyel Tasarım Bölümümüz Design Week Türkiye'e Katıldı

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Design Week Türkiye (Türkiye Tasarım Haftası), Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Işık Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü her yıl olduğu gibi bu yıl da bu önemli organizasyonda, projelerinin sergilendiği standla yer aldı.  Bu yıl ayrıca Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saltuk Özemir ile bölüm öğrencileri Simay Tokuş, Elif Karabacak, Beyza Kasapoğlu ve Enes Toplugül, Design Talks etkinlikleri kapsamında proje deneyimlerini paylaştıkları 'Radio Killed the Video Star' başlıklı bir de sunum gerçekleştirdiler.