Haberler

Paylaş

Işık'tan Milli Takım'a Dört Dörtlük Takviye

Işık Üniversitesi, bu yıl Türkiye Korumalı Futbol Milli Takımı'nda 4 oyuncuyla birden yer aldı. Işık Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı'nın 2 eski ve 2 yeni oyuncusu, bu yıl gerçekleştirilen seçmelerle milli takım forması giymenin mutluluğunu yaşıyor. 

Işık Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan ve Türkiye şampiyonluğu da bulunan Alperen Ünlü, Türkiye Korumalı Futbol Milli Takımı'nın en genç oyuncusu unvanıyla D-end pozisyonunda görev yaptı. Milli takımda Işık Üniversitesi'ni temsil edecek bir diğer isim ise Işık Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Alper Peközer. 

Bu yıl, Işık Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı'nın eski oyuncularından ve Işık mezunu iki oyuncu da, milli takımda yer aldı. Daha önce profesyonel ligde kaptanlık yapan Orhun Akbudak ile tecrübeli oyuncu Kaan Özer. 

Milli takımda yer alan Işıklılardan Alper Peközer, Orhun Akbudak ve Kaan Özer'in, profesyonel ligde 4 kez Türkiye şampiyonluğu, Avrupa'da ise ikincilikleri bulunuyor. Akbudak aynı zamanda Işık Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı'nın koçluğunu da yürütecek.

İlgili Dosyalar