Haberler

Paylaş

GS Kadın Voleybol Takımı Yeni Sezona Işık Üniversitesi'nde Hazırlandı

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, yeni sezona hazırlık kampını Işık Üniversitesi Şile kampüsünde yaptı. Doğayla iç içe Şile kampüsünde yeni sezona hazırlanan kadın voleybol takımı, Başantrenör Ataman Güneyligil ve Yardımcı Antrenör Cihan Çintay eşliğinde hem antrenman yaptı hem de yeni sezon için enerji depoladı.

Galatasaray Televizyonu'na kampı değerlendiren Başantrenör Ataman Güneyligil, "Çok güzel bir ortam var. Öncelikle bize bu kampı yapma fırsatı veren Işık Üniversitesi'ne teşekkür ederiz. Bize kapılarını açtılar, çok güzel bir ortam var. Her şeyimize yardımcı oluyorlar. Tekrar tekrar teşekkür etmek istiyoruz. Yeni iki yabancı oyuncumuz burada bize katıldı. Onların da gelmesiyle antrenman kalitemiz biraz daha arttı diyebilirim. Eksik noktalarımıza genç takımdan oyuncularımızı ya da antrenör arkadaşlarımızı koyuyorduk. Şimdi altıya altı kombinasyonları daha fazla olmaya başladı. Çok yararlı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Yardımcı Antrenörü Cihan Çintay ise "Kamp beklediğimizden daha iyi geçiyor, çok faydalı oldu. Özellikle yeni gelen yabancı oyuncularımızla birliktelik oluşturmak için çok iyi bir fırsat oldu. Biz de bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Hem teknik açıdan hem de arkadaşlık açısından güzel bir kamp oluyor" dedi.

Kampa ev sahipliği yapan Işık Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Solak ise yaptığı değerlendirmede; "Işık Üniversitesi'nin sanata ve spora destek vermek kurulduğu günden beri kültüründe var. Zaman zaman takımlarımızı burada ağırlıyoruz. Şile'de doğa, deniz ve yeşil ile iç içe rahat bir ortamda antrenmanlarını yapıyorlar. Bugün de iki köklü kurum burada buluşuyor. Köklü bir eğitim geleneğinin yükseköğretim kurumu olan Işık Üniversitesi ile yine köklü bir spor geleneğinin takımı olan Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı burada buluşuyor. Bu buluşmaya ev sahibi yapmaktan dolayı çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Kampın son gününde ise takım oyuncuları ve antrenörler, Işık Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere, Genel Sekreter Yardımcıları Hakan Kapucu ve Cem Murat Türkkan'la kahvaltıda bir araya geldi. Takım yetkilileri, Işık Üniversitesi yönetimine teşekkür ederek kamp anısına hazırlanan plaketi sundular.

İlgili Dosyalar