İş Birliği Alanlarımız

İş Birliği Alanlarımız

Kariyer Sohbetlerine Katılım: Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Kariyer Sohbetleri seminer dizisinde iş yaşamındaki deneyiminizi paylaşarak, kariyer yolundaki başarı adımlarınızı öğrencilerimize anlatma fırsatınız mümkündür. Bu etkinliğe katılmak isterseniz kmo@isikun.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Kariyer Günlerine Katılım: Her yıl Nisan ayında iş dünyasını kampüslerimizde konuk ediyoruz. Mensubu olduğunuz firmanın insan kaynakları temsilcileri ve sizi öğrencilerimiz ile bir araya getirerek, firmalar hakkında doğru bilgiler edinmelerini ve profesyonel hayatlarına güçlü bir başlangıç yapmalarını planlıyoruz. Bu etkinliğe katılmak isterseniz kmo@isikun.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

İş İlanlarının Yayınlanması: Mensubu olduğunuz kurumların kariyer alanındaki fırsatları Işık Üniversite mezun/öğrencileri ile paylaşabilirsiniz. Web sitemiz içerisinde yer alan İş ve Kariyer Fırsatları alanında ilgili duyurunun çıkması için kmo@isikun.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Dosyalar