Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

  • Misafirhaneden günübirlik yararlanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor?

    Öncelikle Misafirhane Talep formunu doldurmalısınız. Eğer görevli olarak kalmanız gerekiyorsa, formun ilgili satırlarını doldurduktan sonra bağlı olduğunuz Fakülte Dekanı'na imzalatarak Yurtlar Müdürlüğü'nün bağlı olduğu Genel Sekreter Yardımcısına göndermeniz yeterlidir. İmkanlar ölçüsünde talebiniz karşılanacaktır. Görev nedeniyle kalımlar önceliklidir. Ancak, misafirhanelerin kapasitesi çok sınırlı olduğundan en az bir gün (24 saat) öncesinden Yurtlar Müdürlüğü ile iletişim kurarak ön rezervasyon yaptırmanız yararlı olacaktır.

  • Misafirhane ücreti nedir, kime ödenecek?

    Misafirhanelerin günlük ücreti her yıl Akademik yıl başında Yurtlar Yönetim Kurulu tarafından belirlenir. 2014-2015 dönemi için gecelik konaklama ücreti 35 TLdir. Görevli kalanlardan ücret tahsil edilmez. Ödeme Yurtlar Müdürlüğünden sadece kredi kartı ile veya ilgili hesaba bankadan yapılmaktadır. Yurtlar Müdürlüğü'ne elden ödeme yapılamaz.

  • Misafirhanede iki kişilik odada tek kalmak istiyorum, mümkün mü?

    Misafirhanelerimiz talebe cevap verebilmek için iki kişilik odalar haline getirilmiş olup, tek kişi kalmak (ancak talep yoksa) mümkündür. İkinci bir kişinin talebi olduğunda yanınıza yerleşme yapılacaktır.

İlgili Dosyalar