Klinik Uygulama ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Klinik Uygulama ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Hakkımızda

FMV Işık Üniversitesi Maslak Kampüs'te bulunan "Klinik Uygulama ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi" bireysel ve toplumsal çalışmalar yapmak, klinik psikoloji yüksek lisans ve doktora programlarını desteklemek üzere 2015 yılında faaliyete geçmiştir.

Merkez; Işık Okulları öğrenci ve yakınları ile akademik-idari kadro ve yakınları, Işık Üniversitesi öğrenci yakınları ve akademik-idari kadro yakınları ile halka açık bir şekilde çalışmakta olup ihtiyacı olan çocuk-ergen ve yetişkinlere yönelik ücretsiz psikolojik yardım hizmeti vermektedir.

Biz Kimiz?

Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Lisansüstü Programları'nda uzmanlık eğitimlerine devam eden psikologlardan oluşmaktadır. Psikologlar öğretim üyelerinin süpervizyonu altında danışanlarına hizmet vermektedirler.

Başvuru

Başvuran kişilerin sorunlarını, sürece uygunluğunu değerlendirmek ve başvuru formunu doldurmak için ön görüşme yapılır.

Klinik Uygulama ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nden e-mail ve telefon yoluyla başvurarak ön görüşme için randevu alabilirsiniz.

Telefon: 444 07 99 / Maslak Kampüs Dahili: 6300
E-mail: irem.yola@isikun.edu.tr
Çalışma Saatleri: Hafta içi 8:30-17:00

Adres: Işık Üniversitesi Maslak Kampüs Klinik Uygulama ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi Zemin Kat:01A Sarıyer-Maslak /İstanbul

İlgili Dosyalar