Proficiency Exam Results - 15-16 September 2022

(scroll down for English)

15-16 EYLÜL 2022 YETERLİK SINAVI SONUÇLARI

SONUÇLAR

Eğer numaranızın yanında FRESH yazıyorsa, Hazırlık Programı'ndan muafiyet hakkını kazandınız.

Hazırlık Programı'ndan muaf olan öğrenciler, 22 Eylül Perşembe günü yapılacak İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavı'na gireceklerdir. (Detaylı bilgi için buraya tıklayınız). Bu sınavla ilgili soru ve sorunlarınız için freshmeninfo@isikun.edu.tr adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Numarasının yanında PREP yazan öğrencilerimiz, Hazırılık Programı'na seviyelerine uygun şekilde yerleştirilecektir. Sınıf ve seviye bilgileri daha sonra yine buradan, duyurular sayfasında ilan edilecektir.

Sınav sonuçlarının yeniden incelenmesini isteyen öğrencilerimizin, Sınav İtiraz Formu doldurması gerekmektedir. Başka kanallardan yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. İtiraz sonuçları, 26 Eylül Pazartesi günü mesai bitiminde, websitemizde ilan edilecektir.

15-16 SEPTEMBER 2022 PROFICIENCY EXAM RESULTS

If you see FRESH next to your number, congratulations. You have passed the Preparatory English Programme. You will now take the ENGL1101 EXEMPTION TEST on September 22 Thursday. (For more information about the exam click here). You can contact freshmeninfo@isikun.edu.tr for issues related to this exam.

If you see PREP next to your number, you will be placed in an English Prep class according to your level. Information about the levels and classes will be announced here on Announcements page later.

If you want your exam results to be reviewed, you must fill in the Exam Review Form. Requests sent through other channels will not be accepted. The results of the review will be announced on our website by the end of September 26, Monday.