Duyurular

Paylaş

2014-2015 Akademik Yılı Yurt Başvuru Sonuçları

2014-2015 Akademik Yılı Yurt Başvuru Sonuçları yayımlanmıştır.

Öğrencilerimizin Dikkatine,

Yurt yerleşim sonuçları açıklanmıştır.

  • 2014 girişli öğrencilerimiz TC ve öğrenci numaraları ile
  • Eski öğrencilerimiz e-mail adresleri ve şifreleri ile giriş yaparak,

başvuru sonuçlarını öğrenebilirler.

Bu sene yerleşimler otomasyon sistemi ile yapılmış olup, bundan sonraki yıllarda da bu sistem kullanılacaktır. Kullanılan yerleşim sistemi ve değerlendirmeler ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Anahtar teslimleri 12.09.2014 Cuma günü başlayacaktır. Daha önce gelmemenizi önemle rica ederiz.

Ödemeler:

Yıllık peşin ve dönemlik ödeme yapmak isteyen öğrenciler, 11.09.2014 tarihinden itibaren Akbank şubelerinden TC numarası ve 5025 – 479 firma kodunu belirterek ödeme yapabileceklerdir.

Taksitli ödeme yapabilmek için, Akbank Maslak şubesinde , 601 kodlu okul ailem hesabınızın açılmış ve yurt ödemeleri için öğrenci adına tanımlanmış olması gerekmektedir. Anahtar almaya geldiğinizde ilk taksidinizin hesabınıza yatırmanızı ve dekontunuzun yanınızda bulunmasını rica ederiz.

Depozitolarınız eksik ise, Akbank şubelerine TC numaranız ile başvurarak ödeme yapabileceksiniz.

Anahtar teslimi sırasında sıkıntı yaşamamak için ödemelerinizi yaparak gelmenizi ve dekontlarınızı yanınızda getirmenizi önemle hatırlatırız.

ÖNEMLİ UYARI :

22 Eylül 2014 Pazartesi tarihine kadar ödeme yapıp, anahtar teslim formu imzalamak sureti ile anahtarını almayan öğrencilerimizin yurt başvuruları iptal edilecektir.

Başvuru yapamayan ya da yerleşemeyen öğrencilerimiz, ek kontenjan için 22 Eylül 2014 tarihinden itibaren değerlendirme için başvurulabileceklerdir.

Yurt Başvuru Sonuçları

İlgili Dosyalar