İngilizce Sınavları için Önemli Hatırlatmalar

06 Eylül 2014 Cumartesi Genel İngilizce Testi. Bu sınav, sadece yeni kayıt yaptıran Türkçe eğitim veren bölümlerin öğrencileri içindir. Sınav sabah saat 11'de Şile Kampusu DMF Binası'nda yapılacaktır.

Önemli Not: Cumartesi günleri İstanbul-Şile yolundaki trafik yoğunluğunun dikkate alınarak yola çıkılması tavsiye olunur. Sabah oturumunu kaçırmış olan öğrencilerin, öğleden sonraki sınava girme hakkı yoktur.

06 Eylül 2014 Cumartesi İngilizce Seviye Tespit Sınavı (Placement Test) . Bu sınav, sadece yeni kayıt yaptıran İngilizce eğitim veren bölümlerin öğrencileri içindir. Sınav öğleden sonra saat 2'de Şile Kampusu DMF Binası'nda yapılacaktır.

09 Eylül 2014 Salı İngilizce Yeterlilik Sınavı (Proficiency Exam). Yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerin İngilizce Seviye Tespit sınavından 60 ve üzeri puan almış olması şartı vardır. Tüm eski öğrencilerimiz - resitler ve borçlu geçmiş öğrenciler herhangi bir ön şart aranmaksızın bu sınavı alabilirler. Sınavın bir örneğine Sample- Proficiency Exam linkinden ulaşabilirsiniz.