Yaz Okulu Dersi ECO/POLS 482 Işık Üniversitesi Öğrencilerinin Katılımını Bekliyor!

Hızlandırılmış Yaz Okulunda 4 haftada 3 kredi kazanıp (müfredatınıza uygun seçimlik ders), yabancı öğrencilerle birlikte ders alarak çok kültürlü bir ortamda İngilizceni geliştirmeye ne dersin?

Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde 30 Haziran – 25 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul: Crossroad of Civilizations Yaz Okulu Programı kapsamında verilen ECO/POLS 482 kodlu 3 kredilik ders tüm Işık Üniversitesi öğrencilerinin katılımına da açıktır.
ECO/POLS 482 dersi Bizans ve Osmanlı tarihi; Türkiye siyaseti; Türkiye ekonomisi; İstanbul sanatı ve mimarisi; çevre politikaları; Türkiye-AB ve Türkiye-ABD ilişkileri; kimlik ve azınlık politikaları başlıkları altında 16 seminer dersinin yanı sıra İstanbul ve çevresinde kültürel ve tarihi gezileri de kapsamaktadır.

Öğrenci sayısı sınırlı tutulacak ve başvuru önceliğine göre verilecektir.
Ön Kayıt için Burcu Taşkın (Uluslararası Ofis, AMF 407) ile iletişime geçiniz.

burcu.taskin@isikun.edu.tr
Ofis: AMF 407