Koronavirüs Bilgilendirme Metni

Sevgili öğrencilerimizin, hocalarımızın ve çalışanlarımızın bilgisine,

Yakından izlediğimiz üzere Corona Virüs hepimizi tehdit eden bir tehlike olarak varlığını ve etkinliğini sürdürüyor. Üniversitemiz, öğrencilerimizi, hocalarımızı ve tüm çalışanlarımızı, bütün birimleri ve mekanlarıyla korumak ve güvenli hale getirmek için bir dizi önlemi baştan beri hiç ara vermeksizin uygulamaktadır.

Bu uygulamalarımızı çeşitli mecralarda bugüne kadar duyurduk.

Bununla birlikte ülkemizde de bazı vakaların görülmesi üzerine ek önlemler almak, bu konuda gerekli çalışmaları yapmak, öğrencilerimiz arasında doğallıkla baş gösteren telaş ve tedirginlik duygusunu aşmak için, Işık Üniversitesinin benzeri durumlarda gösterdiği yüksek duyarlılığın uzantısı ve öncelikle sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, tüm hocalarımıza ve çalışanlarımıza karşı duyduğumuz sorumluğun sonucu olarak eğitimimize Perşembe ve Cuma günleri ara verme kararını Üniversite Yönetim Kurulu'nda almış bulunuyoruz.

Bu konudaki gelişmeleri izleyecek ve tüm paydaşlarımıza hemen duyuracağız.

Bundan sonraki açıklamalarımız için e-maillerinizi dikkatle izlemenizi, virüse karşı korunma konusunda belirttiğimiz önlemlere duyarlılıkla uymanızı diliyoruz.

-------------------------------------------------------------------

Dear Işık Members,

To the attention of our students, academic and administrative staffs,

Işık University management has been monitoring the recent developments on the outbreak of Coronavirus worldwide and taking serious precautions for the safety and wellbeing of our students, academic and administrative staffs.

Accordingly Işık University has decided to take a break on Thursday, 12 March and Friday, 13 March 2020.

Please follow our e-mails regularly as well as the instructions to avoid the Coronavirus. In case of any further updates, we will inform you promptly.

Best regards