Genç Psikologlar 4. Psikoloji Günü'nde Buluştu

Işık Üniversitesi Psikoloji Kulübü'nün, Maslak kampüsünde düzenlediği 4. Işık Psikoloji Günü, genç psikologları bir araya getirdi. Nöropsikoloji başlığı altında düzenlenen ve açılış konuşmasını Işık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Başkanı Gülden Güvenç'in yaptığı etkinliğin ilk bölümünde Uzm. Psk. Kahraman Güler; 'Aşkın Nörobiyolojisi', Prof. Dr. A. Oğuz Tanrıdağ; 'Alzheimer Hastalığına Erken Tanı ve Gündelik Yaşam", Uzm. Psk. Zeynep Küçük; 'Kognitif İyileştirme ve Nörorehabilitasyon' konularını ele aldı. Etkinliğin öğleden sonraki ikinci bölümünde ise Dr. Elif Yıldırım; 'Sosyal Kognisyon', Dr. Serra İçellioğlu Sandor; 'Karar Vermeyi Yönlendiren Örtük Süreçler', Doç. Dr. Serap Erdoğan Taycan ise 'Frontal Lobun Evrimi ve Karar Verme Süreçleri' hakkında bilgilendirmelerde bulundu.