2014 - 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yurt Yerleşimi Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

2014 - 2015 akademik yılı bahar döneminde yurtlarımıza yeni yerleşim yapmak isteyen veya değişiklik talep eden öğrencilerimiz mevcut imkanlar ölçüsünde yerleştirilmiş ve TC kimlik numarasına göre sıralı listelenmiştir.
Lütfen TC Kimlik Numaranıza göre yerleştirildiğiniz Oda Numaranızı kontrol ediniz,
Yerleşim yapacaksanız 30 Ocak 2015 tarihine kadar tercih ettiğiniz ÖDEME tipini yurt@isikun.edu.tr  adresine e-posta ile bildiriniz,
Yerleşim yapmayacaksanız 30 Ocak 2015 tarihine kadar yerleşiminizi İPTAL etmek istediğinize dair bilgiyi  yurt@isikun.edu.tr adresine e-posta ile bildiriniz.

ÖDEME TİPİ SEÇENEKLERİ;
  1. Yurt Ödemelerini "yıllık peşin (Güz ve Bahar Dönemleri)" yapan öğrencilerimizin yurt ücreti ödeme yükümlülükleri bulunmamaktadır. Ancak, DEPOZİTO (500 TL) ödemesi eksik olan öğrencilerimizin yerleşimden önce mutlaka ödemelerini tamamlamaları gereklidir.
  2. Ödemelerini "aylık taksitler"le Akbank taksit hesapları üzerinden yapan öğrencilerimizin, ödemelerini Akbank taksit hesaplarına her ayın 20 sine kadar yapması gerekmektedir. DEPOZİTO (500 TL) ödemesi eksik olan öğrencilerimizin ödemeleri taksitli hesaplarından kesilecektir.
  3. Ödemelerini dönemlik yapan öğrencilerimizin "2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yurt Ücreti" ödemelerini Akbank ATS Sistemi üzerinden yapabilmeleri için;
  • Ödenecek toplam tutar ile en yakın Akbank Şubesine gidilir.
  • Şubedeki Akbank Yetkilisine öğrencinin aşağıdaki bilgileri verilir:
    Öğrencinin Işık Üniversitesi'nde okuduğu.
    Ödemeye ilişkin ATS Firma Kodu. (ATS Firma Kodu: 5025 - 479)
    Öğrenci TC Kimlik Numarası.
ATS Sistemi üzerinden sorun yaşanması halinde ödeme anında Şile Kampüsü içindeki Akbank Şubesi'nden (0 216 710 34 47) veya Yurtlar Müdürlüğü'nden (0 216 712 14 60 - 5017/ 5025/ 5439) destek alınabilir.

Yurt başvuru sonuçları için tıklayınız

Başarılı bir dönem geçirmeniz dileklerimizle,

YURTLAR MÜDÜRLÜĞÜ