Üniversitemiz Eski Mezunlarının Dikkatine!

Üniversitemiz Eski Mezunlarının Dikkatine. (1999-2000 ve 2001 girişli)

Ülke genelinde yürütülen YÖKSİS veri tabanı çalışmaları kapsamında bütün kamu kurumları YÖKSİS veri tabanına entegre olmaktadır.

Bu nedenle üniversitemizden geçmiş yıllarda (genellikle 2000 yılı mezun olan öğrencilerin mezuniyetleri E-devlet, ÖSYM, YÖK, Milli Eğitim vb. kurumlarda görünmemektedir.

Bunun nedeni 2000 yılı ve önceki yıllarda okuyan öğrencilerin T.C. Kimlik numaralarının Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunmamasıdır.

Bu durumdan dolayı problem yaşayan mezunlarımızın oidb@isikun.edu.tr e-posta adresine T.C. kimlik numarasının olduğu nüfus cüzdanı, Transkript Belgesi (varsa) ve Diplomalarının (Geçici Mezuniyet Belgesinin) ön ve arka yüzlü suretleri ile birlikte ekteki dilekçeyi doldurarak göndermeleri gerekmektedir.(Taranmış olması veya okunabilir çözünürlükte cep telefonu ile fotoğrafının çekilmiş olması da yeterlidir.)

Bu başvuru işlemi sonucunda mezuniyet güncellemesi 7 iş gününde yapılacaktır. (Bu başvuru ile sadece IŞIK ÜNİVERSİTESİ mezunlarına hizmet verilmektedir. Eğer başka bir Yükseköğretim Kurumundan mezun olduysanız ilgili kurum ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. )

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı