İnşaat Kulübü Tarafından İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne Teknik Gezi Düzenlendi

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi İnşaat Kulübü öğrencileri, dünyanın 4. en büyük asma köprüsü olacak olan İzmit-Körfez Geçiş Köprüsü inşaat sahasına teknik gezi düzenledi.

İzmit-Körfez Geçiş Köprüsü, Gebze-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfezi'nin üzerinde inşa ediliyor. Önümüzdeki yıl tamamlanması beklenen dev proje, İstanbul ile İzmir arası karayolu ulaşımını 3,5 saate düşürecek. Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi İnşaat Kulübü öğrencilerinden oluşan 27 kulüp üyesi ve danışman hocaları Zafer Kanbir ile beraber, İzmit Körfezi'nin Dilovası Dil Burnu ile Altınova Hersek Burnu arasında ilmek ilmek işlenen asma köprü inşa sahasına teknik gezi düzenledi.

Teknik geziye katılan Işıklılar, bol bol fotoğraf çekerek önemli bir deneyim yaşadı.