Ali Poyrazoğlu Asi Kuş İsimli Oyununu Işık Üniversitesi'nde Sahnelendi

Türkiye'nin tiyatro duayeni, sevilen oyuncu Ali Poyrazoğlu Asi Kuş isimli tek kişilik oyunuyla 9 Aralık 2015 Çarşamba akşamı Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Oditoryumunda öğrencilerle buluştu.

Işık Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte sahneye çıkan Poyrazoğlu, salonu tıklım tıklım dolduran öğrencileri görünce çok duygulandı ve sanatsever gençlerin Türkiye'nin geleceğini aydınlatacağına inandığını belirtti.

Oyunun sonunda ayakta alkışlanan büyük aktör, Işık Üniversitesi'ne, bu kadar muhteşem bir tiyatro salonuna sahip olduğu için teşekkür etti.

Ali Poyrazoğlu, Ocak ayında Ödünç Yaşamlar isimli oyunuyla bir kez daha üniversitemize misafir olacağını ve öğrencilerle daha yakından tanışıp sohbet etmek istediğini de sözlerine ekledi.