Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin Düzenlemiş Olduğu ''Felsefe ve Özgürlük'' Konulu "Felsefe Okulu 2" Seminerleri Sona Erdi.

Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin düzenlemiş olduğu "Felsefe ve Özgürlük'' konulu "Felsefe Okulu 2" eğitim seminerleri sona erdi. Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Örsan Öymen'in koordinatörlüğünde ve öncülüğünde gerçekleşen ve beş hafta süren seminerlerde, John Locke, Jean-Jacques Rousseau, Karl Marx, Friedrich Nietzsche ve Jean-Paul Sartre gibi filozofların özgürlük üzerine geliştirdikleri kuramlar ve düşünceler ele alındı.

Seminerlere konuşmacı / eğitmen olarak Işık Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Örsan K. Öymen, Orta Doğru Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü Başkanı Prof. Dr. Halil Turan, ODTÜ Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Parkan ve Galatasaray Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Türker Armaner katıldılar.