Runatolia Koruncuk Kahramanları Projesi'ne Destek

Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Sıddık YARMAN ve Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Cem YURTBAY, "Runatolia Koruncuk Kahramanları Projesi" kapsamında koştu.

Antalya'da 10.'su düzenlenen Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu'na 6 bin sporcu katıldı. Engelli, maraton ve yarı maraton parkurlarından oluşan yarışa 44 ülkeden bin 230 yabancı sporcu katıldı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu Antalya Kültür Merkezi (AKM) önünden start aldı. Yarışmanın start almasıyla birlikte sporcular Konyaaltı, Cumhuriyet Meydanı, Işıklar, Eski Lara Yolu ve Kundu bölgesini geçen yarışmacılar, bitiş çizgisine ulaştı.

Engelli maratonda 9, maratonda 585 ve yarı maratonda 2 bin 236 sporcu finish ipini göğüslemek için kıyasıya mücadele etti. 7'den 77'ye her yaştan çok sayıda katılımcının yer aldığı koşuda sporcular sosyal mesaj vermeyi de unutmadı.

Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Sıddık YARMAN ve Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Cem YURTBAY'ında yarıştığı koşuda , Prof. Sıddık YARMAN 10km, Cem YURTBAY ise 21 km "Runatolia Koruncuk Kahramanları Projesi" kapsamında ter döktü.

Runatolia Uluslararası Antalya Maratonu'nda Omurilik Felçlileri Derneği üyeleriyle bir araya gelen Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Sıddık YARMAN ve Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Cem YURTBAY, yeni projeler ile Omurilik Felçlileri Derneği ile bir araya gelineceğinin mesajını verdi.