Işık Üniversitesi 18. Bahar Festivalinde Coşku Dinmedi

Yoğun yağışa rağmen İstanbul'da devam eden tek üniversite şenliği IŞIKFEST 2014'de öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı.

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Geleneksel Bahar Festivali 9-10 Mayıs 2014 tarihlerinde Şile Kampüsünde, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

18'incisi yapılan etkinlikte bu yıl Kenan Doğulu, Feridun Düzağaç ve Model sahne aldı. Işık Üniversitesi Müzik Kulübü ve diğer üniversitelerin müzik grupları tarafından konserlerin verildiği organizasyona, öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Sanatçıların konserlerinden önce öğrenciler, alan aktiviteleri olarak Spor Kulübü tarafından organize edilen eğlenceli futbol müsabakaları, festival süresince en gözde spor aktiviteleri olarak devam etti. Işık Üniversitesinin özel organizasyonu olan "Sefa Özçiçek Beach Volley Turnuvası" ve "Streetball Turnuvası ve üçlük Yarışmaları" gibi etkinliklerle geçen birinci günün ardından öğrenciler Model grubunun sahne aldığı konserle eğlendiler.

Işık'lılar; IşıkFest 2014'ün ikinci gününde sağanak yağışa rağmen Feridun Düzağaç ve Kenan Doğulu ile eğlendiler.

Feridun Düzağaç: Bende Sizinle Birlikte Islanayım!

İlk olarak Feridun Düzağaç'ın sahne almasıyla başlayan konserde, öğrenciler yoğun yağış sebebiyle sanatçıya yağmurluk verdi ancak Feridun Düzağaç yağmurluğu kabul etmeyerek öğrencilere şunları söyledi,"Şimdiye kadar hiç şemsiye kullanmadım, gökyüzü ile arama hiç bir şey koymadım, sizde koymayın"diyerek, yağmur altında kendisini dinleyen Işık'lılara katıldı ve "ben de sizlerle birlikte ıslanayım"dedi.

Feridun Düzağaç'ın konserinden sonra sahneye çıkan Kenan Doğulu ise yağmura rağmen muhteşem bir kalabalığın olduğunu söyleyerek, tüm Işık'lılara teşekkür etti.

Yağmur altında Işık Üniversitesi hatırası!

Işık'lıların yağmura rağmen muhteşem enerjilerinin olduğunu ve bu enerjiden etkilendiğini söyleyen Kenan Doğulu, repertuvarının dışında öğrencilerin istek şarkılarını da söyleyerek sahnesini uzattı ve öğrencilerle birlikte ıslandı. Konser bitiminde Işık'lılarla birlikte yağmur altında Işık Üniversitesi hatırası çeken Kenan Doğulu, hafızalardan silinmeyecek bir festivale imza attı.