Işık Üniversitesi 9. Uluslararası Runtalya Maratonu'na katıldı

Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sıddık YARMAN ve Mütevelli Heyeti Üyesi Cem Yurtbay Antalya'da düzenlenen 9. Uluslararası Runtalya Maratonu'na katıldı.

Antalya'da bu yıl 9.'su düzenlenen Uluslararası Runtalya Maratonu, 36 ülkeden 4 bin 985 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Antalya Kültür Merkezi önünden start alan yarışmacılar, Atatürk Caddesi, Işıklar, Eski Lara Yolu, Fener, Lara Beach Sahil Yolu'nu takip ederek Kundu'ya uzanan güzergahtaki koşuyu, Antalya Kültür Merkezi önünde tamamlandı. Yarışlarda sporcular; engelliler maratonu, erkekler ve bayanlar 21 kilometre yarı maratonu, erkekler ve bayanlar 42 kilometre maratonu ve 10 kilometrelik koşu olmak üzere 4 kategoride yarıştı.

10 kilometrelik koşuda yarışan Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sıddık YARMAN, maratonu 1.24.14 (net) olarak, 21 kilometre yarı maraton erkeklerde yarışan Mütevelli Heyeti Üyesi Cem Yurtbay, maratonu 1.57.40 (net) olarak tamamladı.