34. Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu

34. Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'nda Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Cem Yurtbay; 15 kilometrelik parkuru 1.24'le tamamladı.

İstanbul'un geleneksel spor organizasyonlarından biri olan ve bu yıl 34'üncüsü gerçekleştirilen Vodafone İstanbul Avrasya Maratonu'nun startı 11 Kasım Pazar günü saat 09.00'da verildi. Ve 15 Kilometre ve 8 Kilometre Koşuları da maratonla birlikte start aldı.

Toplam 88 ülkeden yaklaşık 13 bin atletin katıldığı maraton, Boğaziçi Köprüsü'nden başlayıp Sultanahmet Meydanı'nda sona ererken; 42 kilometre 195 metrelik yarışta ilk 3 sırayı Kenyalı atletler paylaştı.