Doç. Dr. Sibel Avcı Tuğal, Eseriyle "Sanatçı Kadın Akademisyenler 4. Ulusal Karma Sergisi"nde

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen "Sanatçı Kadın Akademisyenler 4. Ulusal Karma Sergisi"nde Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel Avcı Tuğal da yer aldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, güzel sanatlar alanında çalışma yürüten kadın akademisyenlerin eserlerini sanatseverler ile buluşturmayı hedefleyen ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen sergide, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki üniversitelerde görev yapan sanatçı kadın akademisyenler bir araya geldi. Dijital ortamda sanatseverlerle buluşan sanal sergide 40 üniversiteden 103 sanatçı kadın akademisyenin eserleri yer alıyor.