Minik Eller Kulübü'nün 4. Umut Şenliği Maslak'ta Gerçekleştirildi

Işık Üniversitesi Minik Eller Kulübü düzenlediği 4. Umut Şenliği kapsamında kanserle savaşan minikleri ve ailelerini Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde ağırladı.

Hem hastalığı yenmiş hem de halen tedavi sürecinde olan çocukları bir araya getiren etkinlikte, miniklerin el becerilerine uygun Dans ve Ritim Atölyesi, Takı Atölyesi, Taç Atölyesi, Maske Atölyesi, Kukla Atölyesi ve ayrıca çocukların anneleri için İpek Kozası Atölyesi düzenlendi. Gün sonunda Şenlik hatırası olarak her çocuğa birer yılın kahramanı madalyası, kuş evi seti ve Minik Eller Kulübü tarafından hazırlanan şenlik fonu önünde çekilmiş aile fotoğrafları hediye edildi.

Işık Üniversitesi Minik Eller Kulübü'nün kanser konusunda farkındalık yaratmayı ve kanserle savaşan miniklere hastalıkları süresince psiko-sosyal destek sağlamayı hedeflediği Kanserli Çocuklara Umut Şenliği, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın çalışmalarına destek amacıyla 2015 yılından beri düzenleniyor.