Işık Meslek Yüksekokulu Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Işık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yıl boyunca hazırladıkları çalışmaları Maslak Kampüsü'nde düzenlenen ve açılışını Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş'in yaptığı yıl sonu sergisinde ziyaretçilerin beğenisine sundu. Bu yıl 5'incisi düzenlenen Işık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Yıl Sonu Sergisi'nde; Radyo ve Televizyon Programcılığı, Grafik Tasarımı, Moda Tasarımı ile Mimari Restorasyon programları öğrencilerinin çalışmaları yer alıyor.

Sergi açılışında konuşan Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, "Bu sergi aynı zamanda; bütün bir yıl boyunca öğrencilerimizin aldıkları eğitimin, üretimlerine nasıl yansıdığını göstermesi açısından önemli bir etkinlik niteliği taşıyor. Bugün burada çalışmaları sergilenen öğrencilerimizin gelecekteki çalışmalarını, Türkiye'nin saygın ve önemli sergilerinde, galerilerinde, modaevlerinde, yapılarda, ekranlarda ve yayınların sayfalarında görmek, en büyük dileğimiz. Bugün burada çalışmalarıyla yeteneklerini sergileyen öğrencilerimizin, bu potansiyeli taşıdığına yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Açılışta konuşan Işık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Selden Çepni ise; sergide çalışmaları yer alan öğrencilerin gelecekte daha güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını vurgulayarak, "Öğrencilerimizin bu sergi için gösterdiği emek, gayret ve istek, umarım tüm okul ve yaşamları boyunca yapacakları çalışmalarına da yansır. Öğrencilerimizin bu çalışmalarına ışık tutan değerli hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlgili Dosyalar