15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Ve Şehitleri Anma Haftası Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve Şehitleri Anma Haftası etkinlikleri kapsamında, 13 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 10:00'da, Maslak Kampüsü Konferans Salonunda, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Kayhan Pusane tarafından "15 Temmuz Darbe Girişimi Üzerine Bir Değerlendirme" etkinliği gerçekleşti.

Aynı gün Şile Kampüsünde saat 11:00'de LMF-117 nolu salonda "Türkiye'de Askeri Darbeler ve 15 Temmuz Darbe Girişimi" konulu etkinlik İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ödül Celep tarafından gerçekleşti.

Şile Kampüsündeki etkinliğe Işık Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Murat Ferman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Genç, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Mehmet Kaytaz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Uğur Dursun, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Yavuz Koşaner ve Mühendislik Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Ercan Solak, Maslak Kampüsteki etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İbiş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Melih Boydak, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. S. Saygın Eyüpgiller, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Murat Anlı Öğretim Üyeleri, idari çalışanlar ve öğrenciler yoğun katılım sağladı.