Optik dünyası' nda Sektör ve Akademi Temsilcileri Işık Üniversitesi' nde buluştu

FMV Işık Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı'nın organize ettiği "Optik Dünyası'nda Sektör-Akademi Buluşması" etkinliği 08.05.2017 Pazartesi günü Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Üniversite bünyesinde dördüncü yılını tamamlayan Optisyenlik Programı bugüne kadar sektörün önemli temsilcileri ile gerek üniversitede gerekse müesseselerde birçok defa bir araya geldi. Bu etkinlikle birlikte program, sektör işbirliklerinin nitelikli işgücü ve başarılı girişimciler yetiştirme hedeflerine olumlu katkılarını bir defa daha deneyimlemiş oldu.

Organizasyonda Seiko Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Faruk Ulusoy, Luxottica Türkiye Eğitim Tuğba Karabaş ve Alcon Türkiye Profesyonel İşler Müdürü Dr. Ziya Yenice konuşmalarını gerçekleştirdiler. Etkinlik kapsamında çoğunluğu öğrenciler ve öğretim elemanlarından oluşan dinleyiciler gelişen teknoloji ve tüketici beğenileri doğrultusunda değişen ürünler ile ilgili bilgi sahibi olmanın yanı sıra sektörün güncel durumu ile ilgili değerlendirme yapabilme fırsatını da yakaladılar.

Optisyenlik Program Başkanı Yiğit Şerif Karabulut'un yaptığı teşekkür konuşması ile biten etkinliğin sonunda dinleyicilere katılımcı firmalar tarafından sertifikaları verildi. Katılımcılara teşekkür plaketleri ise Işık Üniversitesi Öğretim Görevlileri Yiğit Şerif Karabulut, Neslihan Demiröz ve Pelin Çarkın tarafından takdim edildi.