Özel Çocuklara, Özel Şenlik Işık Farkındalık Atölyesi

FMV Işık Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Proje Kulübü öğrencileri, Işık Farkındalık Atölyesi Otizm Haftası Şenliği kapsamında Trabzon Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama Merkezi adlı okulda özel çocuklarla bir araya geldi.

30-31 Mart Perşembe ve Cuma günleri gerçekleşen etkinlikte Otizm Haftası Şenliği kapsamında sosyal sorumluluk ve farkındalık atölyeleri düzenledi. Işık Farkındalık Atölyesi 22 üniversite öğrencisi ile projede yer alarak özel eğitim sınıfları öğrencileri için sosyal sorumluluk ve farkındalık atölyeleri düzenlediler.

Atölyelerde özel eğitim öğrencileri ile boyama, baskı, kağıt katlama, eğitici oyunlar ve dans atölyeleri düzenlendi.2 gün boyunca devam eden renkli ve eğlenceli geçen etkinliklerden katılan bütün öğrenciler mutlu ayrıldı.

Yapılan atölyeler nedeniyle Trabzon Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü, FMV Işık Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Proje Kulübü öğrencileri için yemek organizasyonu düzenleyerek, bu güzel sosyal sorumluluk projesi nedeniyle teşekkür edip plaket takdim etti.