FMV Işık Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Kulübü IŞIK BIYOMED etkinliği gerçekleşti

FMV Işık Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Kulübü, Biyomedikal Mühendisliği hakkında merak edilen konulara yanıt bulabilmek amacıyla akademisyenler, sektörün önde gelen firma temsilcileri ile hastane biyomedikal birimi müdürlerini IŞIK BIYOMED isimli etkinlikte Şile Kampüsünde bir araya getirdi..

Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliğe Yeditepe Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi,Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi,Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi öğrencilerinden yaklaşık 200 kişi katılım sağladı.

"IŞIK BİOMED 2" isimli seminerde Medikal Navigasyon Sistemleri ve Biyomedikal Sektöründe Teknik Servis konularında Medtronic Medikal Teknoloji AŞ. firmasında Beyin Cerrahi Teknik Servis Müdürü Fatih ÖZKUL, GE ve Türkiye'de Saha Mühendisliği konularında General Electric Bölge Takım Lideri ve Türkiye Servis Müdürü Hakan Oğuz, Biyomedikal Mühendisliğinin Özel Sektör, Kamu ve Firmalardaki Önemi ve Yeri konularında Özel Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi'nde Biyomedikal Müdürü Selçuk Pekyılmaz , Siemens Healthineers ile Görüntüleme Çözümleri hakkında bilgi vermek üzere Siemens Healthineers'da Diagnostik Görüntüleme Biriminde Klinik Pazarlama Yöneticisi Vural Diler, Medikal Robotlarda Haptik Teknolojisi konusunda bilgi vermek üzere ise Boğaziçi Üniversitesi Haptik ve Robotik Labı'nın Kurucusu Ve Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Evren Samur konuşmacı olarak katıldılar.