Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği 33. Ulusal Kongresi (YAEM 2013)

Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği 33. Ulusal Kongresi (YAEM 2013) Uluslararası IIE Konferansı ile birlikte 26-28 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Cevahir Otel Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir. Kongre "Institute of Industrial Engineering" çatısı altında Avrupa'da düzenlenen ilk Endüstri Mühendisliği kongresi olma özelliğini de taşıyacaktır.

YAEM Kongrelerinin amacı; Benzetim, Bilgisayarla Bütünleşik imalat, Tedarik Zinciri, Lojistik, Karar Analizi, Yalın Üretim. Telekomikasyon, Sağlık Sistemleri, Üretim ve Finansal modelleme gibi çok genifl bir yelpazede yer alan Endüstri Mühendisliği konularını, dünyadaki hızlı gelişime ayak uyduracak şekilde değerlendirmek ve bu bağlamda uygulanması gerekli yeni politikaları, yeni süreçleri, yeni örgütlenme biçimlerini akademik bir platformda tartışabilmektir.

Bu yılki kongrenin ana teması "Endüstri Mühendisliğinin Küresel Erişimi – The Global Reach of Industrial Engineering" olarak belirlenmiştir. Kongre, endüstri mühendisliğinde bir çok farklı alanlardan araştırmacılar ve uygulayıcıları bir araya getirecektir. Aynı zamanda katılımcılar için gelecekteki trendlerin takibi içinde fırsatlar sunacaktır.

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak, Endüstri Mühendisliği, Yöneylem Araştırması ve ilgili alanlarında çalışan siz değerli konuklarımızı, yeniden şekillenen günümüz dünyasında öncü roller üstlenebilmemiz için gerekli bilgi ve deneyimlerimizin paylaşılacağı, daha güçlü iletişim ve işbirliği olasılıklarının tartışılacağı kongrede aramızda görmeyi umut ediyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Eş-Başkanlar

Ihsan Sabuncuoglu                                        Bopaya Bidanda
Bilkent Universitesi                                         University of Pittsburgh

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
yaem2013.com