Erasmus+ Başvuruları

Sevgili öğrenciler,

2019 – 2020 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj hareketliliği başvuruları bugün (06 Mart) itibariyle açılmıştır. Başvurular 26 Mart 2019 tarihine dek çevrimiçi olarak alınacaktır.

Güncel Transkript (2018 - 2019 Güz döneminin not ortalamasını içeren) belgesi ve geçerli (2016 Haziran ve sonrasında girilen) Exit Sınav Sonucu belgesi taranmış kopyaları başvuruya eklenecek ve öğrencilerin elden belge teslimi yapması gerekmeyecektir.

Lütfen ekteki "Başvuru ve Seçim Koşulları" belgesini inceleyerek http://mobility.isikun.edu.tr/ adresinden "İkili Anlaşmaları" gözden geçirip "Başvuru Formu" linkinden başvurunuzu tamamlayınız.

Kontenjan listesi için tıklayınız.

Öğrenci seçimleri Erasmus Uygulama El Kitabında belirtilen seçim kriterlerine göre öğrencisi olduğunuz Fakülte sıralamasına göre Erasmus Seçim Komitesi tarafından yapılır. Başvuru ve seçim koşullarına ilşkin tüm detaylar ve ülkelere göre hibe miktarları ekli belgededir.

Tüm soru ve sorunlarınız için Uluslararası Ofis'i (AMF 407) ziyaret edebilir ve international@isikun.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı

İlgili Dosyalar