Kayak ve Snowboard yarışlarında Öğrencimiz Melike Yılmaz birinci oldu

1-4 Mart tarihinde gerçekleşen Türkiye şampiyonasında İstanbul üniversitelerde Işık Üniversitesi Bayan kayakta 3. lük madalyasını, snowboard erkek takımımız ise kürsüde 3. lük kupasını almıştır.

Kayak ve snowboard tutkunlarını Uludağ'da buluşturan, geniş katılımla dikkat çeken yarışların arasında bulunan "Bonus Snow Masters"a katılan 'Işık Üniversitesi Kış Sporları Takımı' sporcuları çeşitli kategorilerde dereceye girdiler. Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 7 Ocak 2012 tarihlerinde Bonus Card sponsorluğunda Uludağ'da gerçekleşen yarışmalarda, lisanssız sporcu kategorisinde Kayak branşında, üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Melike Yılmaz birinci; Makine Mühendisligi ögrencimiz Erim Ocakçıoğlu'da dördüncü oldular.

Işık Üniversitesi Kış sporları takımında yeralan öğrenciler ve bölümleri şöyle: Batur Çavdar (Makina Mühendisliği), Berker Türkmen ( Makine Mühendisliği ), Erim Ocakçıoğlu( Makina Mühendisliği), Hakkı Tuncel (Makine Mühendisliği), İzel D. Revidi (Elektrik-Elektronik Mühendisliği), Kaan Özer (Endüstri Mühendisliği), Melike Yılmaz (Endüstri Mühendisliği), Orkun Baykal (Makine Mühendisliği), Zeynep Arpacı (Uluslararası Ticaret), Can Pehlivan (Endüstri Mühendisliği) ve Ege Kalafatoğlu (Endüstri Mühendisliği)

Hakkında