YÖK Duyurusu Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yüksek Öğretim Kurumu'ndan gelen 31 Mart 2023 tarihli yazı ve açıklama doğrultusunda üniversitemiz aşağıdaki kararları almıştır.

1) 10 Nisan 2023 tarihi itibariyle hibrit eğitim sistemine geçilecektir.

2) Salı, Çarşamba ve Perşembe günü dersler dileyen öğrencilerin de katılımıyla sınıflarda yapılacaktır. Öğrencilerimizin devam ve katılım zorunluluğu bulunmamaktadır.

3) Ortak derslerin ve İngilizce Hazırlık Sınıfı derslerinin tamamı çevrim içi yapılacaktır.

4) Pazartesi ve Cuma günü dersler çevrim içi olarak işlenecektir.

5) Tüm dersler blackboard sistemine yüklenecektir.

6) Uygulamalı derslerle ilgili fakültelerimiz ve MYO kendi koşullarını saptayacak ve öğrencilerimize duyuracaktır.

7) Sınavlar YÖK koşulları gereği çevrimiçi gerçekleştirilecektir.

8) Uygulamalı derslerin sınavlarıyla ilgili koşullar fakülteler tarafından duyurulacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarı dileklerimizle duyururuz.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Dear Students,

In line with the statement from the Higher Education Council dated on March 31, 2023, our university has taken the following decisions:

1) As of April 10, 2023, a hybrid education system will be introduced.

2) Classes will be held on Tuesdays, Wednesdays and Thursdays with the participation of students who wish to attend face-to-face classes. However, Physical participation isn't mandatory.

3) All common courses and English Preparatory classes will be held online.

4)  Classes will be held online on Mondays and Fridays.

5) All lessons will be uploaded to Blackboard.

6) Our faculties and Vocational Schools will determine their own conditions regarding applied courses and announce them to our students.

7) Exams will be held online in accordance with the instructions of the Higher Education Council.

8) The conditions regarding the exams of applied courses will be announced by the faculties.

We wish success and all the best to our students,

Student Affairs Department