Bütünleme Sınavları Hk. Duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

Final sınavlarını başarıyla tamamladık. Ama bazı derslerde yeni bir sınav ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bu konu doğrudan doğruya YÖK tarafından düzenlenmiştir.

YÖK Başkanlığının 14.9.2017 tarihli ilgi yazısı gereğince,

Bütünleme/yaz Öğretimi tercihlerinden sadece birinin kullanımı zorunlu olduğundan,

Üniversitemizde Bütünleme sınavları tercihi yerine Yaz Öğretimi uygulaması kararı alınmıştır.

Bilgilerinize sunuyor, hepinize iyi bir tatil dönemi diliyoruz.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear students,

We have successfully completed the final exams. But you may be in need of a new exam in some courses. This issue has been directly regulated by YÖK.

In accordance with the letter of interest dated 14.9.2017 of the Yök Presidency,

Since the use of only one of the Make-Up/Summer Education preferences is mandatory,

It has been decided to apply Summer Education at our university instead of choosing make-up exams.

We present it to your information and wish you all a good holiday period.

Department of Student Affairs.