Paket Program Atılması Hakkında

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

BAHAR DÖNEMİ DERS KAYITLARI-PAKET ATAMA HK

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Ön Lisans, Lisans, 2019-2020 Akademik Yılı Bahar  dönemi ders kayıt  işlemleri sırasında, Yabanci Diller Okulumuzdan muafiyet sınavı ile geçen  ve lk kez ders alacak ''mali holdu olmayan''  öğrencilere Ö.İ.D.Başkanlığınca Akademik Birimlerce belirlenmiş bahar yy ders paket ataması yapılmaktadır. Güz yy'da Hazırlık atlayan ve paket atılan öğrencilere Bahar yy da tekrar paket atılmayacaktır.

Önemle dikkatinize sunar, başarılar dileriz.

29.01.2020

2019-2020 ACADEMIC YEAR

SPRING SEMESTER COURSE REGISTRATIONS – ANNOUNCEMENT ABOUT PACKAGE PROGRAM ASSIGNMENT

Dear Students;

In 2019-2020 Academic Year Spring Semester course registration procedures, Vocational and Undergraduate students who passed the exemption exam from School of Foreign Languages and taking courses first time without an account hold will be assigned a package program set by Academic Units by Student Affairs Department. Students who passed Prep School and given package program in Fall Semester will not be assigned a package program.

Please be informed and we wish you best of luck.

Students Affairs Departmen.

29.01.2020