2019-20 Akademik Yılı Eğitim Dili İngilizce Programlarının ENGL1101A Dersinden Muafiyet Sınavı

2019-20 AKADEMIK YILINDA EĞİTİM DİLİ  İNGİLİZCE PROGRAMLARIMIZA KAYIT YAPTIRMIŞ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !

Bu yıl üniversitemiz İngilizce programlarına kayıt yaptırmış olan öğrencilerimiz, alacakları ilk akademik İngilizce dersi olan ENGL1101A dersinden muaf olabilmek için 26 Eylül Perşembe günü saat 14:00 de yapılacak olan muafiyet sınavına girebilirler. Sınava katılım zorunlu değildir. Sınav sonucunda İngilizce düzeyi yeterli olan öğrenciler sadece Akademik İngilizce 1 dersinden muaf olacaklardır.

Sınav yeri, İİB Fakültesi öğrencileri için Maslak, diğer fakültelerin öğrencileri için Şile kampüsü DK Binasıdır.

TO THE ATTENTION OF NEW FOREIGN STUDENTS REGISTERED FOR THE 2019-2020 ACADEMIC YEAR

ENGL1101 Academic English1 Exemption test will be held on September 26, Thursday at 2pm.

The exam is optional. Students who are successful on the exam will be exempt from the first Academic English course ENGL1101.

The exam will be given in two locations. Economics and Administrative Sciences  students will take the exam in Maslak, students of other departments and majors will take the exam on the Şile campus, in building DK.