E-Devlet sistemi üzerinden kayıtlanan 2019 girişli tam burslu öğrencilerimizin dikkatine!

E-Devlet sistemi üzerinden kayıtlanan 2019 girişli tam burslu öğrencilerimizin dikkatine;

Üniversite bilgi sistemlerinde kullanacağınız kurumsal e-posta bilgileriniz için; http://webmail.isik.edu.tr sisteminden giriş yapmanız gerekmektedir.

Üniversite ile ilgili tüm önemli bildirimler kurumsal mailleriniz aracılığı ile yapılacaktır.

E-posta: Öğrenci Numaranız @isik.edu.tr

Şifreniz: TC Kimlik Numaranız

Öğrenci Numaranızı e-devlet üzerinden alacağınız öğrenci belgesinde görebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Eğitim Dili İngilizce olan programlarımızda ve isteğe bağlı İngilizce Hazırlık Okulu için sınavlarımız 9 ve 11 Eylül 2019 tarihleri içerisinde 2 aşamalı olarak gerçekleşecektir. Detaylar resmi web sayfamızda yer almaktadır.

9 Eylül 2019- İngilizce Düzey Belirleme Sınavı – Saat 10.00 Şile Kampüs

11 Eylül 2019 İngilizce Yeterlik Sınavı – Saat 10.00 Şile Kampüs

Elektronik kayıt işlemi gerçekleştiren tam burslu öğrencilerimiz, Kesin kayıt evraklarınızı 2019-20 Akademik yılı olan eğitim başlangıcında 23-24-25  Eylül 2019 tarihlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızın eğitim gördüğünüz Şile/Maslak Kampüslerine  ulaştırmanız gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde Evrakların teslimi zorunludur.

29.8.19