Dünya'nın en büyük tez kaynağı Dissertations & Theses Global erişime açılmıştır.

Dünyanın en büyük tez kaynağı olan ve bünyesinde 2 milyon 600 bini tam metin olmak üzere 4.9 milyon yüksek lisans ve doktora tezi barındıran Dissertations & Theses Global platformuna yıl sonuna kadar erişimimiz bulunmaktadır. Kaynakta yer alan tezler başta ABD Üniversiteleri olmak üzere yaklaşık 100 ülkeden ve 50'den fazla dilden tezleri içermektedir. Kaynağa link aracılığı ile erişebilir, üniversitemiz mail adresiniz ve şifreniz ile doğrulama yaparak kullanım sağlayabilirsiniz. Tam metin tezleri PDF formatında cihazınıza indirebilirsiniz.

Ülkemizdeki Üniversitelerde yapılan doktora ve yüksek lisans tezlerine ise; Ulusal Tez Merkezi aracılığı ile erişim sağlayabilirsiniz. Tezlerin çoğuna tam metin erişim bulunmakla birlikte ihtiyacınız olan ve Ulusal Tez Merkezi'nde tam metinleri kapalı bulunan tezleri kutuphane@isikun.edu.tr mail adresi üzerinden kütüphanemizden talep edebilirsiniz.

Üniversitemiz Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerimizde yapılan tezlerimize erişim için ise linki kullanabilirsiniz.

İlgili Dosyalar