Cambridge University Press E-Kitapları Erişime Açılmıştır.

Cambridge University Press E-Kitapları Erişime Açılmıştır.

Dünyanın önde gelen üniversite yayınevlerinden olan Cambridge University Press'in 38 binden fazla e-kitabına 31 Aralık 2020 tarihine kadar sınırsız erişim elde edilmiştir.

Cambridge University Press, Antropoloji, Arkeoloji, Kimya, Sanat ve Tiyatro, Bilgisayar Bilimi, Çevre Bilimi, Ekonomi, Eğitim, Mühendislik, Tarih, Hukuk, Dil ve Dilbilimi, Edebiyat, Politika ve Uluslararası İlişkiler, Matematik, Tıp, Felsefe, Psikoloji, Sosyoloji konularında geniş ve kaliteli bir koleksiyona sahiptir.

Cambridge e-kitap koleksiyonunda aralarında Stephan Hawking'in de olduğu Nobel Bilim ödüllerine sahip onlarca bilim insanın yazdığı kitaplarla birlikte, 300'den fazla ödüllü yayına ve her yıl eklenen 1.200'den fazla yeni e-kitaba sınırsız erişim sağlayabilirsiniz.

E-kitaplara erişim için tıklayınız.
E-Kitapların detaylı listesi için tıklayınız.
Ödüllü yayınlara erişim için tıklayınız.

Cambridge University Press e-kitapları Kullanım Özellikleri:

• Kitaplar sınırsız erişim modeli ile bölüm bölüm indirilebileceği gibi Select all > Download PDF (zip) yolu ile tüm bölümler tek seferde de indirilebilir,
• Limitsiz indirme özelliği vardır. İndirme sınırlaması bulunmamaktadır,
• Kitaplar platform üzerinden direk Dropbox ve Google Drive hesaplarınıza yüklenebilir,
• İndirilen kitap siz silmediğiniz sürece daimi olarak cihazınızda veya hesabınızda kalır,
• 7/24 erişim sağlanabilir. Kampus dışından bağlantı sağlıyorsanız karşınıza çıkacak olan doğrulama ekranında Işık mail ve şifreniz ile doğrulamanızı yaparak erişim sağlayabilirsiniz,
• Her türlü elektronik cihazdan (akıllı telefon, tablet, bilgisayar, e-kitap okuyucu) hiçbir eklenti yüklemeden okunabilme, indirilebilme özelliği mevcuttur.