Global İşletme Araştırmaları Kongresi (GİAK-2015) akademisyenleri ve iş insanlarını Şile Kampüsünde buluşturdu

4-5 Haziran 2015 tarihlerinde Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde gerçekleştirilen Global İşletme Araştırmaları Kongresi (GİAK-2015) akademi ve iş dünyasından gelen çok sayıda katılımcıyı buluşturdu. Kongrenin ilk gününde Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş'in Dünya, Türkiye ekonomisi ve bankacılıktaki gelişmeleri yorumladığı konuşması, "İş İnsanları Gözüyle Türkiye ve Dünya'daki Yeri", "Global Markalaşma ve Türk Şirketleri" ve "Girişimcilikte Son Trend: e-Ticaret" adlı üç farklı panel konunun uzmanlarının katılımıyla devam etti. Kongrenin ikinci gününde 38 farklı üniversiteden katılan akademisyenler, yönetim, ekonomi, finans, muhasebe, lojistik, insan kaynakları, sağlık yönetimi gibi farklı alanlarda 89 adet bildiri sunumu gerçekleştirdiler. Ayrıca muhasebe, finans ve pazarlama alanında uzman akademisyenlerce verilen dört farklı workshop'a çok sayıda katılım sağlandı.