Nitelikli Stajyer Programı

Değerli öğrenciler;

Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından 'Nitelikli Stajyer Programı' düzenlenmiştir. Program; Işık Üniversitesi Şile kampüsü yerleşkesinde 25-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecektir. Programın kapsamı 3 modülden oluşmaktadır. Modüller isteğe göre birlikte veya tek tek alınabilir.

1) Basic Excel For Business Administration (İşletme Yönetimi için Temel Excel) Bu program kapsamında; öğrencilerimize temel seviyede Excel kullanımı gösterilerek, stajda bu konuda sorun yaşamamaları amaçlanmıştır.

2) Presentation Techniques (Sunum Teknikleri) Sunumlar eğitimin her düzeyinde ve profesyonel hayatta önemlidir. Bu program kapsamında; öğrencilerimize doğru sunum nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir, sunum esnasında nasıl davranılmalıdır, sunumun görseli nasıl olmalıdır gibi temel kurallar gösterilecektir.

3) Interview Session (Mülakat Denemeleri) Mülakat, birçok öğrenci için zor ve stresli bir durumdur. Biz de bu program kapsamında; öğrencilerimize mülakatlarda sıkça sorulan soruları İngilizce olarak yönelterek onları bu zorlu sürece hazırlamayı hedeflemekteyiz.

İlk etapta 'İşletme Yönetimi için Temel Excel' konusuna yeterli başvuru olduğu için; bu modül 25- 26 Mayıs tarihlerinde, 13.30-16.00 saatleri arasında LMF-208'de uygulanacaktır. İlgilenen öğrencilerimizin selen.sabah@isikun.edu.tr adresine mail atarak katılımlarını bildirmelerini rica ederim.

Final sınavlarınızda başarılar dilerim.

İşletme Bölüm Başkanı
Prof. Dr. S. Saygın Eyüpgiller