Yusuf Keş - Grafik İşler-im Sergisi - 28 Mart -12 Nisan 2016

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışan Doç. Yusuf KEŞ'in Grafik İşler-im" sergisi Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Galeri IŞIK Maslak'ta 28 Mart 2016 saat 15:30 da açılacak.

Grafik Tasarımcı ve Akademisyen olan Doç. Yusuf Keş'in çalışmaları sosyal içerikli afişler, logo tasarımları, semboller ve ekslibrilerden oluşmaktadır. Görsel iletişim ve onun öğesi iletiler bilindiği gibi semboller ve imgelerle sağlanmaktadır. Bu yüzden Doç. Yusuf KEŞ sergisinin adını "Grafik İşler-im" koyarak üretmiş olduğu imleri sanat ve tasarım severlerle paylaşmaktadır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Doç. Yusuf Keş'in Grafik İşler-im Sergisi 28 Mart - 12 Nisan 2016 tarihleri arasında Galeri Işık İstanbul'da izlenebilir.