Işıklı Genç Tasarımcılardan 'Kusurluluk' Üzerine Yorumlar

Işık Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencilerinin işleri 1. İstanbul Tasarım Bienali Akademi Programı kapsamında 13 Ekim'den başlayarak Galeri Işık Teşvikiye'de

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, 13 Ekim -12 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İKSV'nin düzenlediği İstanbul Tasarım Bienali'nin Akademi Programına katılıyor.
Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Tasarımı Bölümü öğrencileri, teması Kusurluluk / Imperfection olarak belirlenen İstanbul Tasarım Bienali'nde temanın kavramsal yanını irdeleyerek doğa-insan-ürün bağlamında tasarladıkları ürünleri sergileyecekler. "Kusurluluk" kavramına farklı yaklaşımlarının sergileneceği bu projelerde, konu "kişiselleştirme", "malzeme veya biçim" gibi alt kavramlar üzerinden ele alınarak gündelik hayatta kullanılan tasarımlara dönüştürülmüştür.
Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Tasarımı Bölümü öğrencilerinin 1. İstanbul Tasarım Bienali Akademi Programı kapsamındaki çalışmaları 13 Ekim -15 Kasım 2012 tarihleri arasında, Galeri Işık Teşvikiye'de izlenebilecektir.

Kokteyl: 22 Ekim 2012, saat 18.30