AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması - 2012

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması Sonuçlanmıştır. Türkiye genelinde 45 üniversitede yapılan yarışmada öğrenciler tasarımlarıyla bir kez daha "Türkiyesiz Avrupa Birliği Eksik Kalır" mesajını vermiştir.

TV, İnternet ve Sosyal Medya Uygulamaları, Basın ve Açık Hava Reklamı ve Radyo kategorilerinde düzenlenen yarışmaya Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım Bölümü'nden Prof. Hasip Pektaş danışmanlığında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda öğrenci katılmış, Basın ve Açık Hava Reklamı Kategorisinde "New Cultures, New Viewpoints" isimli tasarımıyla 3. Sınıf öğrencisi Yağız Ali Anıl, Üçüncülük Ödülü almıştır.

Öğrencimizi ve tüm katılımcıları kutlar, başarılarının devamını dileriz.