2. Işık Tasarım Günleri / 15 - 19 Nisan 2019 / Maslak Kampüsü

FMV Işık Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 15-19 Nisan 2019 tarihleri arasında çalıştay ve konferans dizisinden oluşan "Işık Tasarım Günleri" etkinliğinin bu yıl ikincisini gerçekleştirecek. GMK'nın katkılarıyla gerçekleşecek olan etkinlikte üretimleriyle fark yaratmış birbirinden değerli tasarımcılar yer alacak. İki bölümden oluşan etkinlik kapsamında; 15-17 Nisan 2019 tarihleri arasında çalıştaylar, 18-19 Nisan 2019 tarihleri arasında konferanslar gerçekleştirilecektir. Konferanslar bölümü tüm öğrencilere, profesyonellere ve akademisyenlere açıktır. Birbirinden farklı çalışma alanlarıyla geniş bir perspektif sunan "2. Işık Tasarım Günleri"nde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

@GMK @selenbasernejat  @eaytog @coskunaykut @evren_yantac @alaa.works @medetjohn @candasisman @yesimdemir @kenanunsal @gurbuz_ozgul  @onurgokalp  @minus99ds @muhabbet_cpc @monroecreativestudio Hakkı Mısırlıoğlu, Mert Yıldız, Hakan Yılmazer, Hüseyin Uğur Genç, Maria Laura Ramirez, Uğur Aksoy, Berk Yalçın