Sibel Avcı Tuğal / Dijital Armoni Galeri Işık Şile 06 Mart - 08 Nisan 2018

Işık Üniversitesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü Etkinlikleri  kapsamında düzenlenen, GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nden Dr.Sibel Avcı Tuğal'ın "Dijital Armoni" sanat sergisi 06 Mart - 08 Nisan 2018 tarihleri arasında Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Galeri Işık Şile'de sergileniyor.

.

Işık Üniversitesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Güzel Sanatlar Fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nden Dr.Sibel Avcı Tuğal'ın "Dijital Armoni" sanat sergisi 6 Mart Salı günü Galeri Işık Şile'de açıldı.

Açılışa Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Burak, Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Sezerman, FMV Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, Rektör Yardımcısı, Dekanlar, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katılarak, yoğun ilgi gösterdi.

Açış konuşmasında Rektör Prof. Dr. Cemal İbiş, 71. Sergi açılışının gerçekleştiğini, bu alanda en çok sergi açan üniversite olduğumuza vurgu yaptı. Tüm kadın çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayan Rektör Prof. Dr. Cemal İbiş, katkılarından dolayı Dr. Sibel Avcı Tuğal'ı tebrik ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Dijital Armoni Sergisi Sibel Avcı Tuğal'ın bilgisayar ortamında oluşturduğu dijital resimlerden seçkileri içermektedir. Dijital sanat alanında araştırma ve üretimler yapan Tuğal'ın sergide 64 adet soyut lirik dijital resim çalışması yer almaktadır.

Sergi 06 Mart - 08 Nisan 2018 tarihleri arasında Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Galeri Işık Şile'de izlenebilir.