Fen-Edebiyat Fakültesi Son Sınıf Öğrencilerine Duyuru

Profil International ile Staj İmkanı

Türkiye'de bilimsel değerlendirme yöntem ve araçlarını kullanan ilk insan kaynağı danışmanlık şirketlerinden biri olan Profil International, Yetenek Tohumları adı altında, hem kurumların yeni yetenek ihtiyaçlarını daha yüksek bir başarı oranı ile karşılamayı, hem de öğrenci ve yeni mezunların kendilerine en uygun alanlarda kariyerlerine sağlıklı başlangıçlar yapmalarını amaçlayan bir program geliştirmiştir.

Klasik stajyer yerleştirme programlarından farklı olarak bu programda, öğrencilerin kişisel özellikleri dünyanın en ileri ve kapsamlı değerlendirme araçlarıyla değerlendirilecektir ve öğrenciler bu doğrultuda bilgilendirileceklerdir. Bu sayede yalnızca staj yapmaya hak kazanan ya da tam-zamanlı bir işe yerleşen öğrencilerin değil, tüm katılımcıların fayda elde etmesi sağlanacaktır.

Bu yılki program gerek kurumların, gerekse öğrenci ve mezunların yoğun ilgi gösterdiği "İnsan Kaynakları Yönetimi" alanına odaklanacaktır.

Işık Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nden programa katılacak 10 son sınıf öğrencisi, profesyonel kariyerleri ve bireysel gelişimleri için gerek kısa, gerekse uzun vadede faydalı olacak bir farkındalık seminerine katılma fırsatını yakalayacaklar. Profil International'ın uzman danışmanları tarafından yürütülecek sürecin ve kapsamlı değerlendirme çalışmalarının sonucunda ise seçilecek öğrenciler, Yetenek Tohumları 2011-2012 Programı ile desteklenerek Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarındaki staj pozisyonlarında 2012 yaz aylarında çalışma fırsatı yakalayacaktır.

Eğer staj imkanı için başvurmayı düşünüyorsanız lütfen mujde.peker@isikun.edu.tr adresine 30 Kasım 2011 tarihine kadar, bölümünüzü ve sınıfınızı da belirterek email atınız. Bölümler tarafından seçilecek olan toplam 10 öğrenci önümüzdeki yıl içinde Profil International tarafından yürütülecek farkındalık seminerine katılma hakkına sahip olacaktır. İlişkin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik' gereği Psikoloji Bölümünün ilan ettiği 1 araştırma görevlisi kadrosuna yapılan başvurunun ön değerlendirilmesi sonucu sıralamaya giren adaylar 18.04.2012 Çarşamba günü sınava alınmıştır.