Bölümümüz Öğrencilerimizin Poster for Tomorrow Yarışması Başarıları

2022 yılı "Poster for Tomorrow" tarafından Fransa'da düzenlenen "Do Right Things" (Doğru Şeyi Yap) konulu uluslararası poster yarışmasında FMV Işık Üniversitesi STMF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin başarısı. Öğrencimiz Anıl Baran Arbay'ın poster çalışması 6372 eser arasından ilk on arasına seçildi. Öğrencimiz Koray Umut Kızgır'ın çalışması "kısa liste" olarak tanımlanan ilk 250 poster arasında yer alıyor. Proje II dersimiz kapsamında katılım yapılan bu etkinliğe katılan sevgili öğrencilerimizi ve dersimizin öğretim elemanı sayın Öğr. Gör. Selçuk Öziş'i yürekten kutluyoruz. FMV Işık Üniversitesi STMF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü olarak öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızla birlikte bu gururu paylaşıyoruz.