Bölümümüz Öğrencilerimizin Kadına Yönelik Şiddete Karşı Bir Adım da Sen At Yarışmasında Başarıları

Kütahya Valiliği ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile gerçekleştirilen 108 ülkeden 4.365 eserin katıldığı "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Bir Adım da Sen At" konulu Uluslararası Kısa Film, Afiş ve Karikatür Yarışması'nda Işık Üniversitesi STMF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Proje II dersi öğrencimiz Yaren Aydınhan Afiş dalında üçüncülük ödülünü kazandı. Yine Proje II dersi öğrencilerimiz; Can Berk Temirelli'nin iki, Mehlika Turgut'un bir afiş çalışması ilk 120 afiş arasına seçildi. Öğrencilerimizi ve Proje II dersi hocamız Öğr. Gör. Selçuk Öziş'i kutluyoruz.