2020 Erasmus+ Personel Hareketliliği 2. Başvuru Çağrısı Sonuç Duyurusu

2020 Erasmus+ Personel Hareketliliği 2. Başvuru Çağrısı Sonuç Duyurusu

2020 Erasmus+ Personel Hareketliliği 2. Başvuru Çağrısı Sonuç Duyurusu

Değerli Işık Üniversitesi Mensupları,

2020 Erasmus+ Ders Verme- Eğitim Alma Hareketliliği 2. Başvuru Çağrısı başvuruları, Ulusal Ajans tarafından ilan edilen değerlendirme ölçütleri ve kurumumuz Erasmus+ Personel Hareketliliği Seçim Kriterleri dikkate alınarak değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucu için tıklayınız2020 Proje Dönemi Asil listede yer alan personellerimiz 30.09.2022 tarihine kadar hareketliliğe katılacağı kurumdan kabul/davet mektubu alarak tarafımıza teslim etmelidir. Akabinde sıralama gereği Yedek liste değerlendirilmeye alınacaktır.

*Sunulacak davet/kabul mektubundaki faaliyet süresinin 31 Mayıs 2023 tarihine kadar olabileceğini belirtmek isteriz. Başvuru sayısı, üniversitemize tahsis edilen hibe miktarı ile destekleyebileceğimizden daha fazla olduğu için yedek listeye aldığımız başvurular bulunmaktadır. Bu nedenle, hareketliliğe katılmaktan vazgeçmeniz halinde Yedek listeye sıra gelebilmesi için feragat dilekçeniz ile bilgi vermenizi rica ederiz.

Başvuru çağrısında da belirttiğimiz üzere, hareketlilik faaliyetleri en az 2 en fazla 5 gün olmalıdır. Seyahat günü ile beraber hareketlilikler, toplam en fazla 6 gün'e kadar hibelendirilebilir. Ekte başvuru çağrısında paylaştığımız kriterler ve bilgilendirme metnini ayrıca bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde Asil olarak yerleşen personellerimiz için Oryantasyon Programı düzenlenecek olup, detaylı bilgilendirmeler sizlerle paylaşılacaktır.

Uluslarararası İlişkiler Koordinatörlüğü