Kariyer Mezunları Ofisi SONY İle Teknik Eğitim Düzenledi

Kariyer Mezunları Ofisi SONY İle Teknik Eğitim Düzenledi

Işık Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Ofisi, SONY firmasının katılımıyla Şile kampüste teknik eğitim etkinliği düzenledi. Öğrenci Dekanı Hakan Hilmi Kapucu'nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, 2007 yılında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Hakan Tolgay, eğitime katılan öğrencilere 'Software Defined Radio' konulu eğitim verdi.

Eğitim boyunca ayrıca SONY'den, Yumi Tomita, 'Information Security Basic', Gürkan Demir 'Web Application Security', Fatih Deniz 'Open Source Intelligence', Şeyma Özdemir 'Software Testing Methodologies', Ömer Gençay ise 'Computer Forensics' konularını öğrencilere aktardı.

Eğitimin ikinci günü de değişik konuların ele alınmasıyla devam etti. Ercan Başa 'Security in RESTful Web Services', Mehmet Görgü 'Project Management in Security Services' konularını işlerken, Ahmet Kütük 'Metasploit', Okan Akca ise 'Vulnerability Management' konularında öğrencileri bilgilendirdi. Eğitimlerin ardından bir de sınav düzenlendi. Sınavda başarılı olan katılımcılara SONY'de ikinci görüşmeye davet edilerek kariyer fırsatı da tanınacak. 

İlgili Dosyalar